WORLD WIDE SHIPPING - Frakt 49 kr inom Sverige.

EKO POSTER ✨ Många av våra posters går att beställa som digital fil. Det innebär att du får en zip-fil till din dator. Den digitala filen kan du sedan skriva ut hos en fotohandlare eller en printshop i närheten där du bor. Du slipper kostnaden för frakt och tid för leverans och kan ha din poster monterad på väggen på nolltid. 

Försäkra dig om att din fotohandlare / printshop gör utskrifter i den storleken du vill ha samt att de skriver ut på det papper du önskar. Våra bilder gör sig bäst på obestruket papper.

Alternativet digital fil finns inte på alla våra posters. Det är upp till varje enskild fotograf att välja om det alternativet ska erbjudas på deras bilder. Posters i kollektionen Limited Edition finns inte som digital fil då dessa är numrerade.

Alla fotografier på nordenprint.com tillhör Norden Print eller dess fotografer och är skyddade av upphovsrätt. Beställd poster, utskriven eller nedladdad, får inte kopieras eller på något sätt spridas vidare.

Det är tillåtet att dela bilder och inlägg i sociala medier så länge @nordenprint används i samband med dessa inlägg samt att eventuell fotograf krediteras.

Se vilka posters du kan beställa som digital fil här!